Coureur Espresso - Ambachtelijke koffie

KOFFIE IN UW HORECA ZAAK

Koffiebars zijn hot

Koffie is sinds jaren alomtegenwoordig. De trend met koffiebars is nog steeds stijgend. Als expert helpt Grootmoeders Koffie je koffiezaak mee uittekenen. Veel keuzes moeten worden gemaakt: het juiste toestel, de organisatie van je koffiebar en de koffiekaart. Hierbij houden we rekening met je concept, de personeelsbezetting en de piekmomenten. Je kan een espressotoestel kopen of huren. Als koffiebrander hebben we de gepaste koffie voor elk zetsysteem en elke bereiding. We zorgen ervoor dat de molen en het espresso apparaat juist afgesteld zijn.   

WAAROM KIEZEN VOOR COUREUR ESPRESSO?

1.

OP MAAT


Barista's en koffieshops zijn nog steeds een trend die alleen maar zal groeien. Grootmoeders Koffie levert volautomatische espressotoestellen. Met één druk op de knop een heerlijkse espresso. Voor vergaderingen zijn er professionele koffiezetsystemen met thermossen.


2.

ASSORTIMENT


Een compleet gamma gaande van koffie, thee, soep, bekertjes, melk, suiker, koekjes tot chocolaatjes. Eén adres voor al jouw warme dranken en serviceproducten.


Alles voor de ideale pauze.

3.

VLOTTE SERVICE


Professionele klanten contacteren we periodiek om bestellingen te noteren. Probleem? Laat het ons weten en we zoeken voor een snelle oplossing.

Leveringen gebeuren zoveel mogelijk door onze eigen chauffeurs, zodat de koffie steeds op de juiste plaats terecht komt.

Een greep uit ons assortiment machines

Tradinionele Machines

Een koffiemachine voor de coffeebar of tearoom , een machine die stabiel en consistent is .


We kijken samen voor de juiste opstelling voor uw gebruik. We leren je werken met de toestellen, helpen met het opstellen van de kaart en de indeling van de bar.


Naast de machine kijken we voor de perfecte koffiemolen die past bij het toestel en uw verbruik. 


Ook voor barista materiaal kan je bij ons terecht. Basis kannetjes kan je in de Webshop vinden. Specifieke kleuren en formaten zijn op aanvraag.


Automatische Machines

Maak heel eenvoudig de perfecte koffies met 1 druk op de knop. Van espresso tot latte macchiatto ... alles makkelijk te bereiden.


We helpen je in de keuze van het juiste toestel. Maak je 20 koffies per dag of 200+ per uur. We hebben een toestel voor u.


De professionele JURA espresso toestellen kan je ook op onze webshop vinden. Deze zijn zeer geschikt voor locaties zonder vaste wateraansluiting en met kleinere bezetting. Ideaal voor broodjeszaken, frituren, cafe's en kleinere restaurants.

LATTIZ & CECEMATIC

Onweerstaanbaar de enige echte

De unieke Cécémel-automaat biedt ondernemers de meest eenvoudige, hygiënische en snelle oplossing voor het bereiden van warme Cécémel.


Latte made easy
Lattiz is dé revolutie voor melkschuim in de horeca. Met een druk op de knop levert Lattiz melkschuim van barista kwaliteit voor wel zes cappuccino's per minuut!

FILTERMACHINES

Met de filterkoffieapparaten van Bravilor Bonamat kiest u voor een betrouwbare, duurzame koffiemachine. Wilt u lekkere filterkoffie serveren op kantine, de feestzaal of groot event? Een filterkoffiemachine van Bravilor staat voor kwaliteit.


Bekijk alle compacte Bravilor toestellen in de Webshop of vraag een offerte aan begeleiding in uw keuze voor de grotere volumes.